Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások

Megjelent a phpBB 3.1.9

Szerző
Üzenet
Marcee
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2006.01.17. Kedd 1:00
Hozzászólások: 2921
Hozzászólás Elküldve: 2016.04.18. 20:48    Hozzászólás témája: Megjelent a 3.1.9
Hozzászólás az előzmény idézésével
Megjelent a phpBB 3.1.9 "Bertie's virtual reality beach" nevű verziója, amely a 3.1.x-es széria hibajavításokat tartalmazó kiadása. A javítások közül a következőket érdemes kiemelni: MSSQL esetén nem megfelelő alapértékek új tábla mezők létrehozásakor, a frissítő kód hibái nem fájl alapú gyorsítótár használatakor, e-mailek ismételt kiküldése opcache használata esetén, hozzászólásba beszúrt képek nem a megfelelő sorrendben történú megjelenítése.
Ezen kívül hozzáadásra kerültek X-Forwarded fejlécek is, amik a fórummal való normál kapcsolat SSL-re történő váltásában segíthetnek, valamint a kiterjesztések készítőinek lehetőségük van ezentúl az app.php-n keresztül kiszolgált oldalak esetében bizonyos válasz fejlécek letiltására.

A változtatások teljes listája megtalálható angolul a csomagok docs könyvtárában, a főbb változtatások a phpBB.com wiki-jében, a javított hibák pedig a phpBB.com hibakövető rendszerében.

A fejlesztők megköszönik a kiadás elkészítésében való részvételt a következő személyeknek: rxu, Richard McGirr, LaxSlash, Jakub Senko, lavigor, Martin Beckmann, Matt Friedman, Skouat, kasimi, David Colón, Callum Macrae.

A teljes verzió és a nyelvi fájlok tőlünk, a frissítő csomagok pedig a phpBB.com oldaláról tölthetőek le. Ez utóbbi helyről az automatikus frissítő csomagon (Automatic Update Package) kívül többféle frissítő csomag is elérhető. Ne felejtsétek el frissíteni a nyelvi fájlokat se!
A nyelvi fájlokkal kapcsolatos észrevételeiteket, javaslataitokat szívesen fogadjuk Fordítási hibabejelentőnkben és a fordításunk GitHub oldalán!

Az előző verziókhoz hasonlóan elérhető a 3.1.8-3.1.9 automatikus frissítő csomag magyar fordításokat tartalmazó változata is.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés