Favicon az oldalra (kis kép a címsorban)
Szerző
Üzenet
Üdv !
Láttam oldalaknál úgynevezett "SHORTCUT ICON" 16x16 pixelest. Ilyet, hogy tudok az én oldalamhoz is berakni ?
Láttam oldalaknál úgynevezett "SHORTCUT ICON" 16x16 pixelest. Ilyet, hogy tudok az én oldalamhoz is berakni ?
Screw írta:
Üdv !
Kód:
<link rel="shortcut icon" href="favicon.ico" />
<link rel="icon" href="favicon.ico" />
Szerkesztettem a templates/sablonod/simple_header.tpl fájlt, mégesem akar működni.
Tud valaki segíteni?
Szerkesztettem a templates/sablonod/simple_header.tpl fájlt, mégesem akar működni.
Tud valaki segíteni?
Bocikaa írta:
Megjegyzem ingyenes szolgáltatóknál (ahol kereteket használnak, márpedig a legtöbb ilyen) nem fog működni.
Az uw-n van az oldal, de szerencsére működik.
A simple_header.tpl-t módosítottam úgy, hogy a
sort beírtam a HEAD részbe.
Köszönöm a segítséget!
Az uw-n van az oldal, de szerencsére működik.
A simple_header.tpl-t módosítottam úgy, hogy a
Kód:
<Link rel="shortcut icon" href="/favicon.ico">
Köszönöm a segítséget!
Köszönöm !
A leírtak alapján már nekem is van müködő favicon-om az oldalamon !
A leírtak alapján már nekem is van müködő favicon-om az oldalamon !
Hello ha valaki nem akar kódokat irogatni stb. akkor a root könyvtárba rakja be azt a 16*16 képet favicon.ico néven ennyi az egész
Sziasztok
Az extrán van a fórumom és már egy jó ideje, működik evvel a módszerrel a faviconom.
De tegnap óta eltűnt, mint Mozilával mint Explorerel is néztem az oldalamat és nincs sehol se az ikonom. Frissítéseket, telepítéseket nem végeztem a fórumomon. Ellenőriztem az ikon is, fent van a tárhelyen ugyanúgy, mint eddig.
Mi lehet a gond? Vagy evvel forduljak az extrához, mert valószínűleg ők állítgattak el már megint valamit.
Az extrán van a fórumom és már egy jó ideje, működik evvel a módszerrel a faviconom.
Kód:
De tegnap óta eltűnt, mint Mozilával mint Explorerel is néztem az oldalamat és nincs sehol se az ikonom. Frissítéseket, telepítéseket nem végeztem a fórumomon. Ellenőriztem az ikon is, fent van a tárhelyen ugyanúgy, mint eddig.
Mi lehet a gond? Vagy evvel forduljak az extrához, mert valószínűleg ők állítgattak el már megint valamit.
99.9% hogy extra
Igy van,ez extra gond.... nálam sem müködik!
Sziasztok.
Látom nem pont mai darab ez a témakör.
Viszont érdekelne vajon a 3.01 fórummal ezt a favicon dolgot hogyan lehet-ne megcsinálni?
Amennyiben valaki tudja a megoldást, legyenszíves leírni.
Köszönöm.
cwi-n van a fórum.
Látom nem pont mai darab ez a témakör.
Viszont érdekelne vajon a 3.01 fórummal ezt a favicon dolgot hogyan lehet-ne megcsinálni?
Amennyiben valaki tudja a megoldást, legyenszíves leírni.
Köszönöm.
cwi-n van a fórum.
Ugyanúgy kell, mint máshol is. Tehát megnyitod a styles/megjelenesed/template/overall_header.html-t, majd mondjuk a záró
Természetesen kicserélheted a favicon.ico elérési útvonalát és fájlnevét, de a főkönyvtárba szokás rakni (ahol pl. a fórum config.php-ja is van).
Kód:
Mégiscsak látszodik az, csak másképpen kell az oldalt behívni.
Köszönöm mégegyszer a segítségedet.
Mégiscsak látszodik az, csak másképpen kell az oldalt behívni.
Köszönöm mégegyszer a segítségedet.
Én kipróbáltam, de valamiért nem sikerült. Az a gond h extra.hu -n van a fórumom?
Igen, az problémát jelent. Az ingyenes tárhelyszolgáltatók a saját favikonjukat preferálják, és a script, amit minden oldaladhoz hozzábiggyesztenek, felül tudja bírálni a beállításodat. (Csúnya dolgok ezek...)
Élet, üdv, egészség! - HoremWeb
KEMET = Az Ókori Egyiptom
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.