Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások

Ajax/Cookie kijelentkezés

Szerző
Üzenet
skyzx
Regisztrált tag
Regisztrált tag


Csatlakozott: 2017.04.26. Szerda 18:50
Hozzászólások: 2
Hozzászólás Elküldve: 2017.04.26. 18:54    Hozzászólás témája: Ajax/Cookie kijelentkezés
Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok!

Hogyan tudom megoldani a kijelentkezési hibát a weboldalon?
Segítséget szeretnék kérni, a PHP-Műhely oldalról letöltöttem a Cookie / Ajax login rendszer-t. Működik is minden, a regisztráció és a belépés is. Ha belépek a felhasz.php jön be, amit csak regelt tagok látnak, de én csináltam egy másolatot a felhasz.php-ből, mert több fájlból szeretném megoldani az oldalt, a menüpontok miatt, tehát pl: kezdőlap lesz a felhasz.php, tabella a felhasz2.php. Viszont a felhasz.php-ből ki tudok jelentkezni, a felhasz2.php-ből már nem, mit tudok csinálni, hogy onnan is ki tudjak lépni? Hogyan tudnék belenyúlni? Az oldal http://fifa16league.atw.hu/.

FH-név: kobalt2 pw: penge1, ahogy belépek, onnan egyből ki lehet jelentkezni, de ha átmegyek a tabellára, onnan már nem, valahogy meglehet oldani?
Nem tudom most milyen kódot írjak, nem vagyok nagyon jártas benne, egy kis segítség jól jönne.

Köszi a választ!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Mykee
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.08.29. Hétfő 1:00
Hozzászólások: 806
Hozzászólás Elküldve: 2017.04.26. 19:25    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Megnéztem az oldalt és kapásból két dolog:
- a scriptet már nem tesszük head részbe, hanem a záró body elé
- a második oldalon nincs egy script sem betöltve, tehát nem fog menni :)

Hasonlítsd össze a két keret forráskódját (jobb klikk és keret forráskódjának megtekintése) A másodikban csak a bodyn belüli div van, a html nyitás, a zárócuccok hiányoznak. Ergo: a beltartalom lecserélése helyett az egész html-t lecserélted, emiatt hiányzik a script is.

Az csak hab a tortán a scriptben, hogy át kellene írni, mert a bind már megszüntetett funkció a jQuery 3.0 verziótól. Helyette az on() használatos:
http://api.jquery.com/bind/

Az meg ismét csak gubancos validálás szempontjából, hogy style cimkét nem használunk a head-en kívül! Úgyhogy érdemes a cuccot kiszervezni CSS-be és classt hozzáadni a style helyett. Úgyhogy a regisztellenor.js scriptet javaslom alaposan átnézni és átírni!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
skyzx
Regisztrált tag
Regisztrált tag


Csatlakozott: 2017.04.26. Szerda 18:50
Hozzászólások: 2
Hozzászólás Elküldve: 2017.04.26. 20:22    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Köszi a segítséget! Tényleg nem egyforma a forráskód, elég érdekes, pedig szimplán lemásoltam és eltűnt belőle a script, érdekes :D

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés