Keresés és cserénél hova kell rakni sortörést

Szerző
Üzenet
Thomas RC
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.09.29. Péntek 1:00
Hozzászólások: 4377
Hozzászólás Elküldve: 2006.11.24. 17:02    Hozzászólás témája: MOD-ok telepítésével kapcsolatos kérdés
Hozzászólás az előzmény idézésével
A MOD-oknál vannak olyan utasítások hogy ebben meg abban a fájlban pl. keressem meg majd írjam utána azt ami a telepítési txt-ben van. De én azt nem értem, hogy az utána azt jelenti, hogy

példa:

Kód:

1.sor - mondjuk ezt a szöveget kerestem meg. ÉS IDE KELL ÍRNI?
2.sor Újabb szövegek
3.sor Újabb szövegek


Vagy

Kód:

1.sor - mondjuk ezt a szöveget kerestem meg.
2.sor  VAGY IDE KELL ÍRNI ez elé --> Újabb szövegek <-- és ezt átkell raknom enterrel a következő sorba?
3.sor Újabb szövegek


Ha lehet akkor azt ítjátok hogy első vagy második példánál jó a helye. Megj.: A nagy betű nem kiabálás akar lenni, hanem a másolandó szöveg helyét kívántam így jelezni.

Meg ha az az utasítás akkor ugyanoda, csak nem mögé hanem elé?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2006.11.24. 17:38    Hozzászólás témája: Sortörések nem számítanak
Hozzászólás az előzmény idézésével
Ha az a kérdés, hogy a sortörést hova kell rakni, akkor a válasz mindegy. Teljesen mindegy hol van sortörés a kódban.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Thomas RC
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.09.29. Péntek 1:00
Hozzászólások: 4377
Hozzászólás Elküldve: 2006.11.24. 17:44    Hozzászólás témája: Re: Sortörések nem számítanak
Hozzászólás az előzmény idézésével

fberci írta:

Ha az a kérdés, hogy a sortörést hova kell rakni, akkor a válasz mindegy. Teljesen mindegy hol van sortörés a kódban.
Igen, a sortörést kérdeztem, hova kell rakni. Amúgy mi van akkor ha nem a keresendő szó mögé rakom a html kódot, hanem mondjuk a fájl legaljára?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
_zso2
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.07.25. Kedd 1:00
Hozzászólások: 2029
Hozzászólás Elküldve: 2006.11.24. 17:54    Hozzászólás témája: Re: Sortörések nem számítanak
Hozzászólás az előzmény idézésével

Thomas RC írta:

fberci írta:

Ha az a kérdés, hogy a sortörést hova kell rakni, akkor a válasz mindegy. Teljesen mindegy hol van sortörés a kódban.
Igen, a sortörést kérdeztem, hova kell rakni. Amúgy mi van akkor ha nem a keresendő szó mögé rakom a html kódot, hanem mondjuk a fájl legaljára?
Attól függ, melyik file-ról van szó.
A lang_main.php-nél, ha legalulra teszed (már ugye, a php file-t lezáró tag elé) nem lesz semmi baj. De egy php programfile-ban nem véletlen, hogy oda kérik, és egy HTML-ben sem mindegy, hogy hova kerül.
_________________
Tapasztalást pénzért venni vagy hagyományképpen kapni nem lehet - fizetni kell azért mindég és mindegyiknek.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Thomas RC
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.09.29. Péntek 1:00
Hozzászólások: 4377
Hozzászólás Elküldve: 2006.11.24. 17:56    Hozzászólás témája: Re: Sortörések nem számítanak
Hozzászólás az előzmény idézésével

_zso2 írta:

Thomas RC írta:

fberci írta:

Ha az a kérdés, hogy a sortörést hova kell rakni, akkor a válasz mindegy. Teljesen mindegy hol van sortörés a kódban.
Igen, a sortörést kérdeztem, hova kell rakni. Amúgy mi van akkor ha nem a keresendő szó mögé rakom a html kódot, hanem mondjuk a fájl legaljára?
Attól függ, melyik file-ról van szó.
A lang_main.php-nél, ha legalulra teszed (már ugye, a php file-t lezáró tag elé) nem lesz semmi baj. De egy php programfile-ban nem véletlen, hogy oda kérik, és egy HTML-ben sem mindegy, hogy hova kerül.
Akkor jó tudtam, csak megerősítésre kérdeztem. Egyébként pont azt nem szeretem az ilyen szerkesztéseknél, hogy nem mindegy hovba teszem :evil: .

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2006.11.24. 22:36    Hozzászólás témája: Re: Sortörések nem számítanak
Hozzászólás az előzmény idézésével

Thomas RC írta:

Akkor jó tudtam, csak megerősítésre kérdeztem. Egyébként pont azt nem szeretem az ilyen szerkesztéseknél, hogy nem mindegy hovba teszem :evil: .
A mondatokat mindegy milyen sorrendben írod le? :?
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés