Időzóna: (GMT +2 óra)

137 találat

Szerző
Üzenet

Téma: Pont rendszer

Csóka
Válaszok: 3
Megtekintve: 1305
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2010.09.27. 08:39   Téma: Pont rendszer
Köszönöm szépen:)

Ezt inkább délután csinálom meg :)

Tényleg hosszú, de nem akadály:D

Téma: Pont rendszer

Csóka
Válaszok: 3
Megtekintve: 1305
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2010.09.26. 21:30   Téma: Pont rendszer
Sziasztok.

Nézegettem a modok között de nem találtam...

Szóval egy olyan mod-ra lenne szüksége amivel felhasználóknak pontokat adhatok és ezt ők egy megfelelő helyen beválthatják egyéb

Téma: Egy felhasználó csak egy csoportban

Csóka
Válaszok: 1
Megtekintve: 537
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2010.07.25. 16:47   Téma: Egy felhasználó csak egy csoportban
Sziasztok, hogyan csinálhatnám meg, hogy egy felhasználó csak 1 csoportban szerepeljen?

Köszi előre is.
Sziasztok

Téma: Regisztrációnál valami baj van

Csóka
Válaszok: 12
Megtekintve: 858
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2009.06.10. 20:51   Téma: Regisztrációnál valami baj van
Igen, de már megoldottam a problémát, jelen állás szerint.

Téma: Regisztrációnál valami baj van

Csóka
Válaszok: 12
Megtekintve: 858
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2009.06.05. 07:21   Téma: Regisztrációnál valami baj van
A hiba még mindig fent áll.

Nem lehet valami hiba az ucp_register.php-ban?

Téma: Regisztrációnál valami baj van

Csóka
Válaszok: 12
Megtekintve: 858
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2009.06.04. 22:10   Téma: Regisztrációnál valami baj van
A hiba ugyan az:

template->_tpl_load_file(): File ./styles/prosilver/template/.html does not exist or is empty

:(

Valami más ötlet?

Téma: Regisztrációnál valami baj van

Csóka
Válaszok: 12
Megtekintve: 858
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2009.06.04. 17:30   Téma: Regisztrációnál valami baj van
A következő üzenetet kapom:

template->_tpl_load_file(): File ./styles/4poziomSEO_orange/template/.html does not exist or is empty


Mi lehet a baj?

.html-es fájl szerintem nem

Téma: Regisztráció után automatikus belépés

Csóka
Válaszok: 3
Megtekintve: 657
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2009.05.26. 19:40   Téma: Regisztráció után automatikus belépés
Tud valaki valamilyen megoldást?:)

Megerősítés kivan kapcsolva szal az nem zavarná be.

Téma: Regisztráció után automatikus belépés

Csóka
Válaszok: 3
Megtekintve: 657
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2009.05.25. 22:09   Téma: Regisztráció után automatikus belépés
Üdv.
Azt hogy tudom megoldani hogy regisztráció után a felhasználó automatikusan belépjen a fórumra?

Téma: Regisztráció külső oldalról

Csóka
Válaszok: 2
Megtekintve: 580
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2009.05.25. 20:54   Téma: Regisztráció külső oldalról
Én azt szeretném,hogy a regisztrációt is egy ilyen külön oldalról lehessen.

Téma: Regisztráció külső oldalról

Csóka
Válaszok: 2
Megtekintve: 580
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2009.05.25. 12:04   Téma: Regisztráció külső oldalról
Üdv, egy olyan kód kéne nekem amit betudok másolni egy oldal részbe, hogy onnan tudjanak regisztrálni a felhasználók. Valami olyasmit mint a "Belépő panel és kezdőlap".

És még azt is

Téma: Belépő panel és kezdőlap

Csóka
Válaszok: 48
Megtekintve: 3932
HozzászólásFórum: 3.0.x Általános kérdések és válaszok   Elküldve: 2009.05.24. 18:06   Téma: Belépő panel és kezdőlap
Nekem is valami ilyen kéne, hogy ha kilép a felhasználó akkor egy adott oldalra részre vigye el.

__________________________

Sikerült megoldani de azért köszi :)

Téma: automata pm regisztráció után

Csóka
Válaszok: 10
Megtekintve: 2135
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2009.05.10. 19:53   Téma: automata pm regisztráció után
És hol a téma? mert a kereső nem találta csak ezt.

Téma: automata pm regisztráció után

Csóka
Válaszok: 10
Megtekintve: 2135
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2009.05.07. 19:39   Téma: automata pm regisztráció után
Senki sem tud segíteni?

Téma: Csak az első hozzászólás látszodjon

Csóka
Válaszok: 15
Megtekintve: 2316
HozzászólásFórum: 3.0.x MOD-ok   Elküldve: 2009.05.07. 19:39   Téma: Csak az első hozzászólás látszodjon
Senki sem tud segíteni?
Hirdetés
Hirdetés