Fórum szabályzat

Az alább leírtak minden felhasználóra vonatkoznak, be nem tartásuk az adott hozzászólás (és rendszeresség esetén a felhasználó) figyelmeztetés nélküli törlését vonja maga után.

Ha kérdésed merülne fel: először gondolkodj! Fogalmazd meg újra a problémát, próbálj logikusan közelíteni hozzá. Olvasd el az útmutatókat, keress a neten és a fórumban, olvasd át a kapcsolódó fórumtémákat. Ha így sem sikerült választ kapni a kérdésedre, csak akkor írj a fórumba!

A kérdésed mindig a megfelelő témában tedd fel, ne offolj!

A hozzászólásod érthető, könnyen olvasható, informatív legyen. Ez azt jelenti, hogy magyarul, a helyesírásra ügyelve, központozva, választékos formában tedd fel a kérdésed, a formázási lehetőségeket az érthetőség megkönnyítésére és ne nehezítésére használd. Ne KIABÁLJ, és ne használj sokszoros írásjeleket!!! Bánj visszafogottan az emotikonokkal!

Fontos, hogy megadj minden információt a probléma körülményeiről: a "nem megy!" típusú hozzászólások csuklóból kerülnek törlésre.

A fórum fenntartásával a célunk az, hogy a phpBB-vel kapcsolatos információk magyar nyelvű bázisa legyen; jól használható, kereshető, épp ezért ne írj azelőtt, hogy meggyőződtél volna róla, a kérdésedre még nem hangzott el a válasz. Ha azonban így van, akkor írj, mégpedig a fórumba! Privát üzenetben, MSN-en, Skype-on stb. nem segítünk senkinek, mert az ott elhangzottak mások számára nem hozzáférhetők.
Ehhez tartozik az is, ha sikerült megoldani a problémát, akkor ne írj olyan hozzászólást, aminek nincsen információtartalma. A segítséget megköszönni kiválóan alkalmas a privát.

Azoknak a felhasználóknak, akik eltüntetik a fórumukról a copyright szöveget, nem áll módunkban segíteni.

A fórumon a phpBB-vel foglalkozunk, ha a PHP-Nuke phpBB moduljával kapcsolatban /van kérdésed, akkor azt a PHP-Nuke-kal foglalkozó oldalakon tedd fel!

Hirdetés
Hirdetés