Időzóna: (GMT +2 óra) RSS - hozzászólások

Témák abc sorrendbe helyezése

Szerző
Üzenet
frogyy
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.09.28. Szerda 2:00
Hozzászólások: 30
Hozzászólás Elküldve: 2006.01.03. 13:03    Hozzászólás témája: Témák abc sorrendbe helyezése
Hozzászólás az előzmény idézésével
Hali,van rá mod h egy fórumon belül belehessen azt állitani h atémák abc sorrendben jelnjenek meg?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 2:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2006.01.03. 17:31    Hozzászólás témája: Re: TÉMÁK ABC SORRENDBE HELYEZÉSE
Hozzászólás az előzmény idézésével

frogyy írta:

Hali,van rá mod h egy fórumon belül belehessen azt állitani h atémák abc sorrendben jelnjenek meg?
Van: http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=147363&highlight=order+topic
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
frogyy
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.09.28. Szerda 2:00
Hozzászólások: 30
Hozzászólás Elküldve: 2006.01.03. 23:35    Hozzászólás témája: Re: TÉMÁK ABC SORRENDBE HELYEZÉSE
Hozzászólás az előzmény idézésével

fberci írta:

frogyy írta:

Hali,van rá mod h egy fórumon belül belehessen azt állitani h atémák abc sorrendben jelnjenek meg?
Van: http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=147363&highlight=order+topic
Köszi
LEnne is egyből 2 kérdésem
- Part 1 is common to all installations
## - Part 2 is for installation without the split topic type v 2 mod
ez mit jelent?
akkor csak a part1ben leirtakat kell megcsinálni?
A másik
elég sok mod kéri a SQLban való modositást
de ezeket sehogy se tudtam kihámozni
mit akrna jelenteni?

Kód:

#-----[ SQL ]-------------------------------------------------
#
ALTER TABLE phpbb_forums ADD forum_display_sort TINYINT(1) NOT NULL;
ALTER TABLE phpbb_forums ADD forum_display_order TINYINT(1) NOT NULL;

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 2:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2006.01.03. 23:45    Hozzászólás témája: Re: TÉMÁK ABC SORRENDBE HELYEZÉSE
Hozzászólás az előzmény idézésével

frogyy írta:

fberci írta:

frogyy írta:

Hali,van rá mod h egy fórumon belül belehessen azt állitani h atémák abc sorrendben jelnjenek meg?
Van: http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=147363&highlight=order+topic
Köszi
LEnne is egyből 2 kérdésem
- Part 1 is common to all installations
## - Part 2 is for installation without the split topic type v 2 mod
ez mit jelent?
akkor csak a part1ben leirtakat kell megcsinálni?
A másik
elég sok mod kéri a SQLban való modositást
de ezeket sehogy se tudtam kihámozni
mit akrna jelenteni?

Kód:

#-----[ SQL ]-------------------------------------------------
#
ALTER TABLE phpbb_forums ADD forum_display_sort TINYINT(1) NOT NULL;
ALTER TABLE phpbb_forums ADD forum_display_order TINYINT(1) NOT NULL;
Az első részt mindenképp meg kell csinálnod, a másodikat csak akkor ha nem telepítetted a split topic type v 2 mod-ot.
Az utasításokhoz használd a mod telepítési kézikönyvet.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
frogyy
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.09.28. Szerda 2:00
Hozzászólások: 30
Hozzászólás Elküldve: 2006.01.04. 20:50    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
elovastam amodos leirást de nem sok semmit érek vele eddig is tudtamh a SQLban kell vmit megváltoztatni demit?

ALTER TABLE phpbb_forums ADD forum_display_sort TINYINT(1) NOT NULL;
ALTER TABLE phpbb_forums ADD forum_display_order TINYINT(1) NOT NULL;
???

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 2:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2006.01.04. 20:56    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

frogyy írta:

elovastam amodos leirást de nem sok semmit érek vele eddig is tudtamh a SQLban kell vmit megváltoztatni demit?

ALTER TABLE phpbb_forums ADD forum_display_sort TINYINT(1) NOT NULL;
ALTER TABLE phpbb_forums ADD forum_display_order TINYINT(1) NOT NULL;
???
Fogod a kódot, és phpMyAdminban lefuttatod. Ennyi.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
frogyy
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.09.28. Szerda 2:00
Hozzászólások: 30
Hozzászólás Elküldve: 2006.01.04. 22:08    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

fberci írta:

frogyy írta:

elovastam amodos leirást de nem sok semmit érek vele eddig is tudtamh a SQLban kell vmit megváltoztatni demit?

ALTER TABLE phpbb_forums ADD forum_display_sort TINYINT(1) NOT NULL;
ALTER TABLE phpbb_forums ADD forum_display_order TINYINT(1) NOT NULL;
???
Fogod a kódot, és phpMyAdminban lefuttatod. Ennyi.
lécci ird le pontosabban ezt a lefutatást,ehez kutyára nem értek :(

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Ceriak
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.06.14. Kedd 2:00
Hozzászólások: 1080
Hozzászólás Elküldve: 2006.01.04. 22:28    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Belépsz a phpMyadminba, ott kiválasztod az adatbázisod, klikk a SQL fülre, és a nagy szövegmezőbe bemásolod, aztán leokézod.
Egy párszor ez is le lett már írva.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
frogyy
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.09.28. Szerda 2:00
Hozzászólások: 30
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.10. 03:37    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Rég jártam már itt felétek mert multkor nem tudtam telepitenia dolgot ugyh hagytam a fenébe:
most lenne pár kérdésem:
1, BELOW ADD ez mit jelentene ?? megegyezika before addal?
ABOVE ADD ???
FIND (just a quote) ezt a részt kell megkeresni addig stimm de mit jelentene zárójelbeni a rész?
2.Tudtok nekem ollyan modot mondani ami segitségével az admin(vagy moderátor attól függ) tudná fel le mozgatni az egy fórumon belüli témákat??
Remélem értitek mire gondolok uaz a funkció ami az admin panelon is megtalálható csak ott ugyebár a fórumok sorrendjét tudom fel le mozgatni na nekem uez kéne témamozgatáshoz
Előre is thx

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
frogyy
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.09.28. Szerda 2:00
Hozzászólások: 30
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.10. 04:19    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
és persze megprobiztam az előzö javasolt modot feltenni de vmit elirhattam mert ezt irja ki ha rákattolok egy témára

Idézet:

Could not obtain topic information

DEBUG MODE

SQL Error : 1054 Unknown column 't.topic_info' in 'field list'

SELECT t.topic_id, t.topic_title, t.topic_info, t.topic_status, t.topic_replies, t.topic_time, t.topic_type, t.topic_vote, t.topic_last_post_id, f.forum_name, f.forum_status, f.forum_id, f.auth_view, f.auth_read, f.auth_post, f.auth_reply, f.auth_edit, f.auth_delete, f.auth_sticky, f.auth_announce, f.auth_pollcreate, f.auth_vote, f.auth_attachments FROM phpbb_topics t, phpbb_forums f WHERE t.topic_id = 1 AND f.forum_id = t.forum_id

Line : 156
File : viewtopic.php

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
frogyy
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.09.28. Szerda 2:00
Hozzászólások: 30
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.10. 04:23    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

frogyy írta:

Rég jártam már itt felétek mert multkor nem tudtam telepitenia dolgot ugyh hagytam a fenébe:
most lenne pár kérdésem:
1, BELOW ADD ez mit jelentene ?? megegyezika before addal?
ABOVE ADD ???
FIND (just a quote) ezt a részt kell megkeresni addig stimm de mit jelentene zárójelbeni a rész?
2.Tudtok nekem ollyan modot mondani ami segitségével az admin(vagy moderátor attól függ) tudná fel le mozgatni az egy fórumon belüli témákat??
Remélem értitek mire gondolok uaz a funkció ami az admin panelon is megtalálható csak ott ugyebár a fórumok sorrendjét tudom fel le mozgatni na nekem uez kéne témamozgatáshoz
Előre is thx
az elözöt már megoldottam :) most már csak erre lennék kivi

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 2:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.10. 16:56    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

frogyy írta:

1, BELOW ADD ez mit jelentene ?? megegyezika before addal?
ABOVE ADD ???
FIND (just a quote) ezt a részt kell megkeresni addig stimm de mit jelentene zárójelbeni a rész?
A below annyit jelent, hogy alatt, tehát ugyanaz mint az after add. Az above jelentése pedig fölé, tehát ez meg a before add-del egyezik meg (ajánlom a sztaki szótárát).

frogyy írta:

2.Tudtok nekem ollyan modot mondani ami segitségével az admin(vagy moderátor attól függ) tudná fel le mozgatni az egy fórumon belüli témákat??
Remélem értitek mire gondolok uaz a funkció ami az admin panelon is megtalálható csak ott ugyebár a fórumok sorrendjét tudom fel le mozgatni na nekem uez kéne témamozgatáshoz
Nem találtam ilyen modot.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
frogyy
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.09.28. Szerda 2:00
Hozzászólások: 30
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.11. 00:08    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
köszi minden eddigi helpet
most egy olyan kérdésem lenne ,h adott 2 fórumom(phpbb) az egyiknél az adtbázis mérete 6 mega körüli ,Gzipbe ha letöltöm a phpmyadminból 1,31 körülinek szedi le, a másik fórum adatbázisa csak pár 100 kbos.Ennek az utóbbinak kitöröltem az adtbázisát és felakarom tölteni ide a 6megásét és erre ilyen hibaüzit kapok mindig a myadminban h :
Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in /libraries/read_dump.lib.php on line 184
tudnál segiteni mi a gond? mit csinálok rosszul?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 2:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.11. 08:11    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével

frogyy írta:

köszi minden eddigi helpet
most egy olyan kérdésem lenne ,h adott 2 fórumom(phpbb) az egyiknél az adtbázis mérete 6 mega körüli ,Gzipbe ha letöltöm a phpmyadminból 1,31 körülinek szedi le, a másik fórum adatbázisa csak pár 100 kbos.Ennek az utóbbinak kitöröltem az adtbázisát és felakarom tölteni ide a 6megásét és erre ilyen hibaüzit kapok mindig a myadminban h :
Fatal error: Maximum execution time of 10 seconds exceeded in /libraries/read_dump.lib.php on line 184
tudnál segiteni mi a gond? mit csinálok rosszul?
Ezzel ez a topic foglalkozik (ott megoldást is találsz, bár általában mások a tünetek, nem szokott bejönni semmi). A kulcsszó a darabolás.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
frogyy
Kezdő phpBB-s
Kezdő phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2005.09.28. Szerda 2:00
Hozzászólások: 30
Hozzászólás Elküldve: 2006.02.12. 16:24    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Sikerült feltelepiteni a modot amit belinkeltél még régebben viszont annyi problémám lenne h igy a telepités után ha a témában uj hozzászólás jön
a téma nevét már nem szinezi be más szinre :( csak berak egy új ilkont elé holott régebben szinezte a linket is.....
Remélem érted mire gondolok,tudnál segiteni?Gondolom 1v 2 sort kéne visszairni csak:S
Előre is thx

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +2 óra) RSS - hozzászólások
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés