Mi lesz a phpBB2-es fórumommal a támogatás megszűnése után?

Szerző
Üzenet
LordOci
Regisztrált tag
Regisztrált tag


Csatlakozott: 2008.12.04. Csütörtök 10:47
Hozzászólások: 3
Hozzászólás Elküldve: 2008.12.04. 12:04    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok!

Csak kisegítő adminja vagyok egy fórumnak, és egy problémánk kapcsán erre kószálva döbbentem rá eme fórumtémára: mi ugyanis ezt a 2-es verziót használjuk. És most átolvasva a téma eddigi hozzászólásait sem tudom biztosan, mi lesz a mi fórumunk sorsa?? Helyileg a freeforums.org-on van a fórum, bár ezt se biztosan tudom mit jelent... Számunkra, mint szakbarbár, félállati felhasználók, mi fog bekövetkezni januárban, amennyiben nem teszünk semmilyen lépést? Vagyis nem konvertáljuk át 3-asra. Egyik pillanatról a másikra eltűnik a fórum, illetve regisztráltak is csak olvasni tudják majd, vagy csupán nem fogunk tudni "mod"-okat, sablonokat szerezni hozzá, de ettől függetlenül maradunk a béke kicsi szigete megbeszélendő dolgainkkal? Válaszotokat előre is köszönöm, és ha szépen kérhetem, közönséges magyar szatócsnyelven fogalmazzátok meg! Még egyszer köszi!

Egyébként a problémám, amivel tovább bolyongok, hogy vendégek nem írhatnak a számukra nyitva hagyott témákba sem (Egy ideje, mert hetekkel ezelőtt még tudtak)... az adminfelületen a témajogosultságok beállításnál egy mondat szól is erről: "Guest posting is disabled, regardless of these permissions." Pedig én szeretném...

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése MSN Messenger
_zso2
Gyakorlott phpBB-s
Gyakorlott phpBB-s
Avatar

Csatlakozott: 2006.07.25. Kedd 2:00
Hozzászólások: 2029
Hozzászólás Elküldve: 2008.12.04. 12:15    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
A 2-es phpBB-nek "csak" a támogatása szűnik meg. Így tehát a feltelepített, működő példányok maradnak - hacsak azok adminisztrátorai nem döntenek a fejlesztés mellett. Nem kell izgulnod, ha a freeforums.org továbbra is piacon marad, akkor a fórumotok is meg fog maradni.

A hozzászólásokat valószínűleg a freeforums.org adminisztrátorai tiltották le. Velük kellene beszélned, hogy visszacsinálják. (Ez egyébként nagy hátránya az előre telepített fórumoknak: nem vagy teljese ura. A legtöbbnél pl. még egy adatbázismentést sem tudsz csinálni... ami mondjuk alapvető biztonsági dolog kellene, hogy legyen... :S )
_________________
Tapasztalást pénzért venni vagy hagyományképpen kapni nem lehet - fizetni kell azért mindég és mindegyiknek.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés