Megjelent a phpBB 2.0.20

Szerző
Üzenet
fberci
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2005.05.28. Szombat 1:00
Hozzászólások: 7388
Hozzászólás Elküldve: 2006.04.07. 17:39    Hozzászólás témája: Megjelent a phpBB 2.0.20
Hozzászólás az előzmény idézésével
Megjelent a phpBB 2.0.20-as, "Golden Super Furry Linen" verziója. A név a négy éve megjelent phpBB 2.0.0-ra hívja fel a figyelmet. Ez a kiadás a felgyülemlett hibákat javítja, többek között néhány kisebb jelentűségű biztonsági hibát. Ezentúl egy új funkciót bocsátottak rendelkezésünkre a phpBB fejlesztői, mellyel a keresések számát lehet korlátozni. Ez akkor lehet hasznos, ha a szerver túlságosan terhelt. További változtatás, hogy a létrehozott fórumokba alapból csak regisztrált felhasználók írhatnak, ha a vendégekre is ki akarjuk terjeszteni ezt a jogot, akkor ezt természtesen megtehetjük a fórum jogosultságainak megváltoztatásával. Még egy apró változtatás, hogy az újonan telepített fórumokban a regisztráció vizuális megerősítése alapból be van kapcsolva.

Mint mindig, most is mindenkinek erősen ajánljuk, hogy frissítsen! Természtesen a két féle frissítő csomag most is letölthető oldalunkról, és a frissítéshez továbbra is segítséget nyújt a megfelelő kézikönyvünk.

Az új verziót bejelentő cikk megtalálható a phpBB weboldalán.
_________________
Üdv.: fberci
Kereső | Szabályzat | phpBB3 telepítés/frissítés/konvertálás | Útmutatók | Olympus - phpBB3 | Kérlek, ne küldj privát üzenetet nem személyes dologgal kapcsolatban!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés