Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások

Megjelent a phpBB 3.1.6

Szerző
Üzenet
Marcee
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2006.01.17. Kedd 1:00
Hozzászólások: 2894
Hozzászólás Elküldve: 2015.09.13. 15:57    Hozzászólás témája: Megjelent a phpBB 3.1.6
Hozzászólás az előzmény idézésével
Megjelent a phpBB 3.1.6 "Weekend at Bertie's" kódnevű verziója, amely egy biztonsági- és hibajavításokat tartalmazó karbantartási kiadás. A számos javítás közül érdemes kiemelni a hosszú témák adott oldalára való ugrást és a statikus fájlok CDN-ről való kiszolgálását érintő hibák javítását, valamint a megjelenésekhez és fájlfeltöltéshez használt Twig és PLUpload könyvtárak frissítéseit.

A változtatások teljes listája megtalálható angolul a csomagok docs könyvtárában, a főbb változtatások a phpBB.com wiki-jében, a javított hibák pedig a phpBB.com hibakövető rendszerében.

A fejlesztők megköszönik a kiadás elkészítésében való részvételt a következő személyeknek is: javiexin, Stanislav Atanasov, Zoddo, Tristan Darricau, Matt Friedman, Kailey Truscott, RMcGirr83, Callum Macrae, Jakub Senko, brunoais, JoshyPHP, Marco Kubuntu, alf007, AJ Quick, Crizzo, Raphaël M, Wardormeur, cyberalien, david63, lavigor

A teljes verzió és a nyelvi fájlok tőlünk, a frissítő csomagok pedig a phpBB.com oldaláról tölthetőek le. Ez utóbbi helyről az automatikus frissítő csomagon (Automatic Update Package) kívül többféle frissítő csomag is elérhető. Ne felejtsétek el frissíteni a nyelvi fájlokat se!
A nyelvi fájlokkal kapcsolatos észrevételeiteket, javaslataitokat szívesen fogadjuk Fordítási hibabejelentőnkben!

Újdonságként, teszt jelleggel elérhető a 3.1.5-3.1.6 automatikus frissítő csomag magyar fordításokat is tartalmazó változata. Írjátok meg az ezzel kapcsolatos véleményetek is!

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés