Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások

Megjelent a phpBB 3.2.7

Szerző
Üzenet
Marcee
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2006.01.17. Kedd 1:00
Hozzászólások: 2894
Hozzászólás Elküldve: 2019.05.09. 20:59    Hozzászólás témája: Megjelent a phpBB 3.2.7
Hozzászólás az előzmény idézésével
Megjelent a phpBB 3.2.7 "Bertie’s Force Field" nevű verziója, amely a 3.2.x-es széria hibajavításokat tartalmazó kiadása.

Javításra került többek között a bejelentkezések közbeni token validációval, a hozzászólás elküldése utáni téma címének megváltoztatásával, a privát üzenetek mappáinak megjelenítésével, valamint egy [url=] BBCode-dal kapcsolatos hiba.

A phpBB 3.2.6-os verziója előtti megjelenések esetén is újból lehetővé vált a bejelentkezés abban az esetben is, ha a megjelenés nem lett a legutolsó változtatásoknak megfelelően frissítve.

A fejlesztők megköszönik a kiadás elkészítésében való részvételt a következő személyeknek: JoshyPHP, Matt Friedman, mrgoldy, EA117.

A phpBB 3.2.7-es kiadása nem tartalmaz az angol szövegekben változást, a magyar fordítás viszont frissült két Fordítási hibabejelentőnkben jelzett javítással, amik megtalálását ezúton is köszönjük KillBill-nek.

A változtatások teljes listája megtalálható angolul a csomagok docs könyvtárában, a főbb változtatások a phpBB.com wiki-jében, a javított hibák pedig a phpBB.com hibakövető rendszerében. A fejlesztők várják az angol nyelvű kérdéseket vagy megjegyzéseket a kiadás phpBB.com témájában.

Az automatikus frissítő csomagokkal kapcsolatos változás, hogy azoknál a fórumoknál, ahol a phpBB alap fájljai nem kerültek módosításra, ezentúl a teljes csomaggal történő frissítés javasolt. Az automatikus frissítő csomagra csak abban az esetben van szükség, ha a phpBB alap fájljai is módosultak.

A teljes verzió és a nyelvi fájlok tőlünk, a frissítő csomagok pedig a phpBB.com oldaláról tölthetőek le. Ez utóbbi helyről az automatikus frissítő csomagon (Automatic Update Package) kívül többféle frissítő csomag is elérhető. Ne felejtsétek el frissíteni a nyelvi fájlokat se!
A nyelvi fájlokkal kapcsolatos észrevételeiteket, javaslataitokat szívesen fogadjuk Fordítási hibabejelentőnkben és a fordításunk GitHub oldalán!

Az előző verziókhoz hasonlóan elérhető a 3.2.6-3.2.7 automatikus frissítő csomag magyar fordításokat tartalmazó változata is.

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Időzóna: (GMT +1 óra) RSS - hozzászólások
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés