SSL beállítás után :80

Szerző
Üzenet
gzsolthy
Regisztrált tag
Regisztrált tag


Csatlakozott: 2020.04.13. Hétfő 18:41
Hozzászólások: 2
Hozzászólás Elküldve: 2020.05.05. 19:12    Hozzászólás témája: SSL beállítás után :80
Hozzászólás az előzmény idézésével
Sziasztok!

A mai nap be lett állítva a tanúsítvány, nagyon jól működött. A Szerver beállítások között bekapcsoltam a Szerver URL beállításokat. Emlékeim szerint utána jelent meg az a probléma, hogy az admin és egyéb felhasználó belépése esetén a webcímben megjelenik a :80 port feltüntetése. Kikapcsolatam, de még mindig ott van. A .htaccess-el kicsit játszottam, fórumoztam, de nem lett jobb.

Mi a megoldás?

Köszönöm! :roll:

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Marcee
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Avatar

Csatlakozott: 2006.01.17. Kedd 2:00
Hozzászólások: 2871
Hozzászólás Elküldve: 2020.05.05. 20:27    Hozzászólás témája:
Hozzászólás az előzmény idézésével
Szia!

Most milyen beállítások vannak megadva a fórum Adminisztrátori vezérlőpult Általános fül Szerver beállítások pontjában, a Szerver URL beállítások résznél? Illetve milyen plusz módosításokat végeztél a .htaccess fájlban?
Valóban phpBB 3.1-ről van szó és esetleg nem egy újabb verzióról?

Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:  

Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.

Hirdetés
Hirdetés